U bevindt zich hier:    

Zon-Ex

5.9 / 10.0
(7 stemmen)
Zomerweg 155
7532RB Enschede
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0534611128
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@zon-ex.nl
52.2233056.945621
7 2.9707792207792 16 5.9
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
Overkapping
Na een tijd showrooms bezoeken kwamen we via google bij zon-ex terecht. Ze hadden goede uitleg op de site en zijn de showroom wezen bekijken. Daar een mooie overkapping gezien en we hebben uitgebreid advies gekregen wat voor ons de beste oplossing zou zijn. Daarna een afspraak gemaakt voor een adviseur op locatie en de adviseur heeft ons ontzettend geholpen. We zijn zeer tevreden over zon-ex en hebben nu een geweldige mooie overkapping staan met glazen dak. We zijn zeer te spreken over zon-ex, zowel de levering en montage als onderhoud.
goede kwaliteit, uitgebreid advies op locatie, nemen de tijd voor de klant
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Waardeloos -
Leveringen komen 6 weken te laat binnen. Afspraken inzake montage worden niet nagekomen. Men moet er zelf achteraan bellen
Waardering:
1.0 2.0
|
Slecht bedrijf
4 jaar geleden hebben wij door zonex een terrasoverkapping laten plaatsen. Binnen een maand hebben we gemeld dat de deuren niet goed open gaan, ze klemmen, de knoppen vallen er ook steeds af en we hebben lekkage. Continue worden we aan het lijnje gehouden. Ze zijn een paar keer langs geweest maar hebben de problemen nooit op kunnen lossen. Daarnaast beloven ze terug te bellen maar laten vervolgens niks van zich horen. Nu gooien ze het op onderhoud, het zou allemaal onze eigen schuld zijn want wij plegen onvoldoende onderhoud. Ik sluit me aan bij de vorige negatieve reacties, verkopen doen ze graag maar van service verlenen hebben ze niet gehoord.
Het verkopen.
Geen service, niet terug bellen reparatie moet je vooruit betalen
Waardering:
1.0 2.0
|
Fijn Bedrijf!
Wij waren al een tijdje op zoek naar een overkapping. Wij zijn bij een paar bedrijven geweest maar hebben uiteindelijk gekozen voor Zon-Ex. Dit omdat in de showroom een goede presentatie was en wij ook goede uitleg kregen. De prijs was natuurlijk ook goed, anders hadden wij daar niet gekocht. Resultaat een super mooie glazen overkapping!
Leuke winkel, aardige verkopers die ook wisten waar ze over spraken. Maar ook nette technische monteurs.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed werk geleverd
Onlangs ben ik op zoek gegaan naar rolluiken welke ik voor mijn ramen wilde plaatsen. Deze heb ik besteld en binnen 3 weken waren ze al gemonteerd! Tevens heb ik een rolluik aangeschaft voor in de schuur om mijn schappen keurig af te dekken. Dit was overigens een idee van medewerkster welke ik gesproken heb. Zo zie je maar weer dat niet alleen rolluiken voor mijn ramen geschikt zijn maar ook om een nette uitstraling te geven aan mijn schuur. Helemaal blij mee.
Goede informatie ontvangen van medewerkster en later aan huis door een ervaring medewerker, uitgebreide informatie ontvangen betreft electronische bedieningen. Vakkundig gemonteerd en nette monteurs en bij mij net zoals eerder hier vermeld alles netjes opgeruimd.
Slechte bereikbaarheid, Winkel lijkt alsof deze dicht is betere uitstraling zou fijn zijn.
Waardering:
4.0 8.0
|
Keurig werk geleverd zeer tevreden
Wij hebben rolluiken gekocht met een zeer kleine kast ivm weinig ruimte boven het raam
Deskundig advies gehad en nette montage. Alles is goed gemonteerd en voor ons heel belangrijk is dat alles opgeruimd en terug gezet is!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed opgelost!
Ik had een reparatie aan mijn rolluiken, ze zaten aan het huis toen wij ze kochten. Zo ex gebeld, kwamen de volgende dag al. Kosten vielen erg mee. Nette monteurs die nog gratis alles gepoetst hebben en boven ook de raam hebben gewassen voor mij.
Snel gekomen nette monteurs
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer slechte service!!!
Hebben bij ons een terrasscherm en 2 rolluiken geplaatst. Bij het plaatsen van het rolluik is er per ongeluk in het kozijn geboord. Wij hebben 150,00 euro ingehouden op het totaalbedrag en zouden dit betalen na reparatie. Meerdere keren kontakt gehad maar zonder resultaat. na 2 jaar kregen wij een brief waarin de 150,00 euro werd gecrediteerd. Het herstellen van het kozijn gebeurd dus niet. Zeer slechte service!!!!!!!!!
monteurs zijn vakkundig
Bij een klacht geen of weinig respons
Waardering:
1.0 2.0
|
november 2011
Omdat ik al enige tijd op zoek was naar een oplossing voor mijn ramen en niet wist wat het moest worden ben ik op het internet op zoek gegaan. Ik kwam op de site van Zon-Ex en ben vervolgens in hun winkel geweest. Een leuke winkel waar ik netje en geholpen werd. Ik heb toen een keuze gemaakt voor gordijnen en een vouwgordijn. Voor de vloerbedekking heb ik toen direct ook wat nieuws uitgegzocht bij hun, een mooie combinatie. Wat mij verteld is in de winkel is ook geleverd. Al met al een leuk bedrijf met leuke mensen.
Goed advies, goede service.
Ik moest wel specifiek naar hun toe rijden omdat ze op het industrieterrein zitten.
Waardering:
4.0 8.0
|
maart 2011
heb een offerte aangevraagd kreeg een medewerker aan hus die ons alles uitlegde maar alles wat hij zei klopte er niks van De leveringstid was langer dan ze zeide ,toen ze her aanmaakte ,ontbrak de helft hen een volant gekregen die er helemaal niet aan past en als je er over belt dan ben je een zeur Ja als je maar wat haalt en betaalt dan is het goed maar achteraf de service is slecht dan zijn ze niet thuis
vooraf klantvriendelijk totdat er iets niet klopt De monteurs kennen hun vak
bepaalde zaken worden niet nagekomen en je wordt als leugenaar neer gezet
Waardering:
1.0 2.0
|
aanrader!
Ik was op zoek naar een glazendak voor achter bij mij thuis. Natuurlijk ben ik gaan zoeken op internet en vond de website erg mooi van Zon-Ex. In de winkel kreeg ik goede uitleg en hebben ze m.b.v. een digitale foto een impressie gemaakt. Uiteindelijk is het nog mooier geworden en geniet ik al van de voorjaarzon onder mijn glazendak.
Mooie winkel en goed bereikbaar. Goede uitleg!
Ik ben eigenlijk te vreden.
Waardering:
5.0 10.0
|
slecht !! geen aanrader
Slechte service. Geen deskundig advies.
geen
service (slecht) advies (slecht)
Waardering:
1.0 2.0
|
Keurig bedrijf
Onlangs bij dit bedrijf geweest voor rolluiken. Men had een leuke actie! tot mijn verbazing had men ook raamdecoratie en gordijnen. Helaas was mij dit niet eerder bekend. Door een enorme financieële tegenvaller heb ik geen rolluiken kunnen kopen. Medewerker van Zonex vertelde op moment dat het weer beter ging zij graag hun diensten willen aanbieden en dat we er samen wel uit komen.
-leuke ingerichte winkel met duidelijke opstellingen -aardige medewerker die veel informatie gaf
-onhandige locatie uitstraling alsof winkel dicht is
Waardering:
4.0 8.0
|
goed adres voor je vouwgordijnen en luxaflex
Ik was op zoek naar vouwgordijnen en overgordijnen. In eerste instantie had ik niet aan dit bedrijf gedacht. Via hun website www.zon-ex.nl heb ik eerste kennismaking gehad en ben vervolgens naar hun winkel gegaan. Een erg mooie winkel met heel veel keuze. Ik mocht stalen mee naar huis nemen en heb thuis gratis advies gehad. Het ziet er heel mooi uit. Ook heb ik luxaflex gekocht bij zon-ex en die bevallen ook goed.
Mooie winkel, goed bereikbaar en ik kon de auto vrij parkeren. Goed geholpen en advies gekregen en ik kon veel zien hangen zodat ik mij een goede voorstelling kon maken hoe het eruit kwam te zien. Bij mij thuis hebben ze nog goed tips gegeven.
Het bedrijf zit net aan de rand van enschede op het euregiobedrijvenpark, dit is niet een echt min punt maar je moet er wel met de auto heen of de fiets.
Waardering:
5.0 10.0
|
leuk geholpen
Telefonisch heb ik eerst prijs gevraagd en ben toen naar de showroom gegaan. Een verzorgd bedrijf die ook nog eens gratis thuis langs kwam met goed advies. De prijs aan de telefoon bleek ook de uiteindelijke prijs te zijn, tevens heb ik goed advies gekregen
goed advies, mooie winkel erg nette monteurs. Dit bedrijf heeft verstand van zaken en is niet duur.
kan niets zo bedenken, weet er geen een
Waardering:
5.0 10.0
|
super bedrijf
Ik ben erg goed geholpen bij dit bedrijf, service was super en de showroom ziet er perfect uit. Ik kreeg alle uitleg die ik nodig had en ook is het perfect gemonteerd. De prijs was ook gunstig! Echt een aanrader
mooie winkel en goed personeel en super service
zijn er niet
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Kozijnmeesters(6.0/10.0)0.1km
Enschede - Twenteweg 1
Kenmerken: Energiebesparing, Geplaatst, Horren, Schuifpuien, Vakkundig, ...
Soorten zonwering: Knikarmschermen, Rolluiken, Screens, Uitvalschermen, Zonwering
 
 
Mués Zonwering & Montage(6.0/10.0)0.4km
Enschede - Midzomerweg 35
Kenmerken: Advies, Garagedeuren, Geplaatst, Keuze, Vakkundig, ...
Soorten zonwering: Binnenzonwering, Rolluiken, Screens, Terrasoverkapping, Verandadaken, ...
 
 
Luik Totaal(6.2/10.0)0.9km
Enschede - Najaarsweg 23
LuikTotaal is een totaalleverancier voor houten en aluminium luiken in alle soorten en maten. Ook voor passend hang- en sluitwerk, deskundig advies en perfecte montage bent u bij LuikTotaal aan het goede adres. Met onze slogan: "van advies tot realisatie" nemen wij u graag het hele project voor...meer...
Soorten zonwering: Blinden, Raamluiken
 
 
GOBIND ZONWERINGEN: Gobind Exclusives & Gobind Production Solaire(5.6/10.0)2.1km
Enschede - Oostveenweg 92
GOBIND ZONWERINGEN; bestaat uit twee bedrijven: Gobind Exclusives en Gobind Production Solaire. Gobind Exclusives, is begin de jaren ‘90 opgericht door de heer René Gobind. In 2005 heeft zijn dochter het bedrijf aangesterkt door het bedrijf Gobind Production Solaire op te richten en toe te...meer...
Kenmerken: Beveiligingsrolluiken, Montage, Ral-kleur, Rolhor, Terrasscherm, ...
Soorten zonwering: Binnenzonwering, Lamellen
 
 
Renovatie-plan Kunststoftechniek BV(6.4/10.0)2.5km
Enschede - Marthalaan 7
Renovatie-Plan is een grote speler op de markt die zich voornamelijk richt op project renovaties. Wij werken landelijk en zorgen altijd voor de scherpste prijs. Gemiddeld genomen zijn wij altijd 10% procent voordeliger dan de concurrent. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar ook de...meer...
Soorten zonwering: Gordijnen, Jaloezieën, Paneelgordijn, Raamluiken, Rolluiken, ...
 
 
Zonwering Twente(6.2/10.0)2.7km
Enschede - Hogelandsingel 53
Hier vindt u de meest uiteenlopende zonwering, zowel voor binnen- als buitenshuis. Wij leveren in Enschede en omstreken....meer...
Soorten zonwering: Buitenjaloezieën, Jaloezieën, Rolgordijn, Screens, Verandadaken, ...
 
 
Zonweringtwente.nl(6.2/10.0)2.7km
Enschede - Hogelandsingel 53
Bij Zonwering Twente vindt u de meest uiteenlopende zonwering, zowel voor binnen- als buitenshuis. Bekijk uw mogelijkheden, en aanbiedingen. Laat u inspireren door de tientallen voorbeelden die wij voor u klaar hebben staan. http://zonweringtwente.nl...meer...
Soorten zonwering: Binnenzonwering, Blinden, Lamellen, Raamluiken, Vitrage, ...
 
 
Schokker Zonwering(6.0/10.0)3.6km
Enschede - Kuipersdijk 96
Kenmerken: Collectie, Comfort, Horgaas, Keuze, Service, ...
Soorten zonwering: Aluminium, Binnenzonwering, Knikarmschermen, Uitvalschermen, Zonwering, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Borne - Bornerbroek - Delden - Denekamp - Haaksbergen - Hengelo Ov - Losser - Oldenzaal - Overdinkel - Tilligte
Zonwering Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden zonweringsbedrijf - Contact